A ke harru me lujtë Pishpirik? - Gazeta Express

A ke harru me lujtë Pishpirik?

Gazeta Express

04/11/2020 17:09

Loja që te gjithëve na ka mbledhur rreth tavolinës, netëve me rrymë e pa rrymë, në gëzime e ditë të këqija, netëve të ftohta të dimrit, e ditëve të ngrohta të verës – Pishpiriku – tashmë po na mbledhë të gjithëve rreth Facebookut.

Loja është e hapur për të gjithë. Mjafton të keni një llogari në Facebook, të hyni në faqen (https://www.facebook.com/Pishpirik2020) dhe të filloni lojën me butonin “Play Game” apo direkt në: https://fb.gg/play/pishpirikal

Kjo lojë që me gjenerata është luajtur nga prindërit, gjyshërit e stërgjyshërit tanë po vjen në versionin modern, atë online, e ideuar dhe punuar nga një kompani vendore. Me një dizajn të veçantë, mënyrë shumë të thjeshtë për të luajtur, me Pishpirik mund të kaloni kohën tuaj të lirë duke sfiduar vetën dhe të tjerët, duke përfshirë këtu shokët e shoqet të cilët mund t’i ftoni në lojë me butonin “Invite Friends”.

Screen%20Shot%202020-11-02%20at%2012.28.23%20PM.png

Pishpirik mund të luhet me dy dhe katër lojtarë, varësisht nga preferencat tuaja.

Screen%20Shot%202020-11-02%20at%2012.30.18%20PM.png

Me konceptin unik, Pishpirik gjithashtu rënditë lojtarët më të mirë në bazë të pikëve në “Tabelën e liderëve” ku vendosen vetëm 20 personat që kanë grumbulluar më së shumti pikë. E kush nuk do të donte të ishte në tabelën e liderëve? Edhe një arsye më shumë pë të luajtur.

Screen%20Shot%202020-11-02%20at%2012.30.39%20PM.png


Kënaqësia fillon me një klikim.  

Rregullat besojmë i dini, andaj provojeni. Do të na falënderoni më vonë!