A i ka Istogu femrat më të bukura në Kosovë? - Gazeta Express

Gazeta Express

26/10/2020 11:07

A i ka Istogu femrat më të bukura në Kosovë?

Gazeta Express

26/10/2020 11:07

Në kuadër të pyetjeve interesante e provokuese në “#Gjesi”, kësaj radhe Syzana ishte në Istogu atje ku i ka pyetur qytetarët nëse ky vend i ka femrat më të bukura në Kosovë.

Gazetare: Syzana Hajradini

Shpesh dëgjojmë teksa thuhet se Peja dhe Istogu janë dy prej vendeve me vajzat më të bukura.

E si janë përgjigjur qytetarët e Istogut, por edhe disa të Pejës, mund ta shihni në videon më poshtë.