A është ky zogu më i bukur në botë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

02/06/2020 22:57

A është ky zogu më i bukur në botë

Fun

Gazeta Express

02/06/2020 22:57

Zogjtë mund të luajnë një rol të rëndësishëm në ekosistemin e botës dhe përfitimet nga ta janë shumë të mëdha.

Ata kontrollojnë insektet e dëmshme dhe janë një lloj pastrues të natyrës, shpërndajnë fara, inspirojnë shkencëtarët si dërgues mesazhesh që na tregojnë ne në lidhje me shëndetin e planetit, transmeton lajmi.net.

Njerëzit e dëgjojnë me kënaqësi melodinë e tyre, ngjyrat e bukura dhe fluturimin, dhe ata sjellin pozitivitet dhe shkëlqim tek njerëzit që e duan natyrën.