A është ky telefoni më inteligjent në botë, i cili ndryshon formë - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

16/04/2021 1:20

Me i fundit

A është ky telefoni më inteligjent në botë, i cili ndryshon formë

AutoTech

Gazeta Express

16/04/2021 1:20

 TCL ka prezantuar një telefon celular që mund të paloset dhe hapet në të njëjtën kohë, duke e kthyer atë në një tabletë.

Telefonat inteligjentë me një ekran të hapur janë një alternativë ndaj telefonave celularë të palosshëm.

Thuhet se, LG ishte duke punuar në një pajisje të tillë, por pasi sektori i telefonave inteligjentë LG është ndërprerë, ajo nuk duhet të funksionojë.

Tani prodhuesi kinez TCL tani ka prezantuar një telefon koncept që lidh edhe një telefon inteligjent dhe një tabletë,

“Fold ‘n Roll” ka një ekran që mund të paloset dhe të mbështjellë në të njëjtën kohë.

Telefon inteligjent në tabletë

Kur paloset, telefoni inteligjent ka një ekran me një diagonale prej 6.87 inç. Nëse e hapni, ekrani rritet në 10 inç.

Për më tepër, prodhuesi nuk dha ndonjë informacion në lidhje me pajisjen inovative.

Në çdo rast, një lançim i tregut nuk pritet së shpejti. Nuk është e qartë nëse telefoni fold ‘n roll do të dalë ndonjëherë në shitje. Në çdo rast, TCL dëshiron të sjellë një telefon inteligjent të palosshëm në treg këtë vit.