A është ky kosovari që ka më së shumti gjoba nga policia e trafikut? - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

14/01/2020 13:56

A është ky kosovari që ka më së shumti gjoba nga policia e trafikut?

Lajme

Gazeta Express

14/01/2020 13:56

Një prishtinas mund të mbajë rekordin e gjobave të shqiptuara nga Policia e Kosovës.

Duket se aq shumë ka thyer rregullat e trafikut, sa që sa herë ka dalë në trafik ka marrë një gjobë, shkruan Magazina.al.

Një i ri nga Prishtina ka publikuar numrin e madh të gjobave që ka marrë, sa që me to ka mbushur një qese të madhe.

Shoferi i cili duket se është krenar për këtë, është kritikuar nga komentuesit, pasi kjo tregon se sa i pakujdesshëm është në trafik dhe kjo mund t’i kushtojë jo vetëm financiarisht.

Për më shumë shihni VIDEON: