A është iPhone 12 një nga telefonat më të vlerësuar të të gjitha kohërave? - Gazeta Express

A është iPhone 12 një nga telefonat më të vlerësuar të të gjitha kohërave?

Gazeta Express

22/10/2020 23:39

Mbështetja 5G, një dizajn i ri i mrekullueshëm, kamera të përmirësuara dhe katër modele të ndryshme të gjitha shtohen për ta bërë iPhone 12 një telefon të mrekullueshëm.

iPhone 12 dhe 12 Pro janë këtu dhe shënojnë fillimin e një gjenerate të re të iPhone.

Mbështetja për 5G, një dizajn i ri i pajisjeve dhe përmirësimet e kamerës janë një hap i rëndësishëm larg nga gjenerata e pajisjeve iPhone X.

Kjo nuk është asgjë e re. Apple bëri diçka të ngjashme në vitin 2010 me iPhone 4 dhe në 2014 kur lëshoi iPhone 6 dhe 6 Plus.

Megjithatë, ekziston një ndryshim i madh me gjeneratën e iPhone 12.

Është hera e parë që ka katër iPhone të rinj në të njëjtën kohë: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro dhe iPhone 12 Pro Max.

Nëse doni të blini një telefon më të lirë, atëherë keni një alternativë të mirë, aty është iPhone 12 Mini.

iPhone 12 dhe 12 Pro kanë të njëjtën madhësi. Ata të dy kanë të njëjtin dizajn, të njëjtin ekran, të njëjtën çip të shpejtë A14 Bionic, të njëjtën mbështetje 5G, të njëjtën selfie, kamerat e gjera dhe ultrawide. Dhe të dy vijnë në ngjyra të kaltër.