A e shihni dot numrin 3 shifror në këtë foto? - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

29/06/2020 10:31

A e shihni dot numrin 3 shifror në këtë foto?

Fun

Gazeta Express

29/06/2020 10:31

Testet me imazhe të fshehura janë një mjet i mrekullueshëm për të kontrolluar aftësitë tuaja vëzhguese.

Ata kanë shkronja të fshehura, foto ose numra në një model ose sfond të ngjashëm ku sytë dhe truri juaj duhet t’i ndajë nga njëra-tjetra. Testoni vëzhgimin tuaj me këtë test:

A e dalloni dot numrin 3 shifror në këtë foto?

Nëse nuk jeni të qartë, përgjigjen e saktë e keni më poshtë: