A e dini sekretin e ushqimeve të shijshme dhe t’shëndetshme?! - Gazeta Express
string(58) "a-e-dini-sekretin-e-ushqimeve-te-shijshme-dhe-tshendetshme"

A e dini sekretin e ushqimeve të shijshme dhe t’shëndetshme?!

Shkurt e Shqip

Gazeta Express

03/09/2021 11:25

Të ushqyerit mirë ka rëndësi të jashtëzakonshme për jetën tonë, prandaj çdo ditë e më shumë po vetëdijesohemi që të selektojmë ushqime të shëndetshme, e mbi gjitha me vlera ushqyese.

Që ju, familjarët dhe miqtë tuaj të ushqehen shëndetshëm, ne ju kemi ofruar vajin dhe margarinën vendore Floil.

Floil prodhohet me shumë kujdes, ku rafineria e cila bën prodhimin e këtij vaji, bën kontrollë të cilësisë për çdo gjysmë ore.

Kjo do të thotë se Floil ka nivel të lartë të kualitetit, që i garanton vajit një strukturë të kthjellët në ngjyrë dhe në përmbajtje.

Nga gjithë ky kujdes, bëhet që vaji Floil të mos ketë aromë gjatë gatimit, të përmbaj vitamina K dhe E.

Andaj, duke gatuar me vajin Floil, gatesat përpos që do të jenë të ziera apo të fërguara me cilësi, ato edhe do të kenë shije të shtuar sepse me Floil ushqimi juaj shijon më mirë.

Floil, sekreti i ushqimeve të shijshme dhe të shëndetshme!

/artikull i sponsorizuar/