A e dini se për çfarë shërben tapa e derës së veturës, e cila është shumë e rëndësishme? - Gazeta Express
string(86) "a-e-dini-se-per-cfare-sherben-tapa-e-deres-se-vetures-e-cila-eshte-shume-e-rendesishme"

A e dini se për çfarë shërben tapa e derës së veturës, e cila është shumë e rëndësishme?

AutoTech

Gazeta Express

21/02/2024 9:20

Kur bëhet fjalë për këtë të fundit, më të dobishmet janë zgjidhjet e shumta të ndërtimit që do t’i lejojnë veturës të zgjasë.

E kur flitet për llamarinën, gjëja më e rëndësishme është lufta kundër korrozionit.

Lexo Edhe:

Duke qenë se nënkupton krijimin e një mjedisi të thatë që është më pak agresiv, trupi ka një sërë kanalesh kullimi.

Ato janë të vendosura edhe në derë, që do të thotë se në pjesën e poshtme do të ketë vrima për kullimin e lëngut të grumbulluar.

Pas një shiu të fortë ose pas një vizite në lavazh, uji do të grumbullohet në derë. Me një lëvizje të thjeshtë do ta hidhni jashtë.

Në veturat që nuk kanë hapje të qasshme përgjithmonë, është e nevojshme të hiqni spinën dhe të lini ujin që është grumbulluar në kanalin e kullimit të dalë.

Të njëjtat kanale ndodhen nën xhamin e përparmë dhe bagazhin, dhe shpesh bllokohen, gjë që mund të shkaktojë probleme të shumta.

@bourntocreate This is my sisters car that sounded like it had water in it! 😳 I had no idea! Thanks for the tip @AbdelMedia_ #carhack #HPSustainableSounds #thisisreal @Hudsonmatz22 ♬ original sound – Sarah | Bourn to Create