A e dini se nëse shkruani këta numra në Google, ju shfaqen imazhe të çuditshme? - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

31/10/2021 13:56

A e dini se nëse shkruani këta numra në Google, ju shfaqen imazhe të çuditshme?

Fun

Gazeta Express

31/10/2021 13:56

Nëse në vitin 2009 keni përdorur Tumblr, sigurisht se nuk ju ka shpëtuar trendi i quajtur 24153903.

Në fakt kur në Google shkruani këtë numër dhe shikoni fotografitë, do t’ju shfaqen plot imazhe të njerëzve duke futur kokën e tyre në frigorifer.

Lexo Edhe:

Gjithçka filloi me David Horowitz, artistin amerikan i cili në profilin e tij në Tumblr publikonte statuse të pazakonta, dhe u bënte thirrje miqve që edhe ata ta bëjnë të njëjtën gjë, transmeton Telegrafi.

Ndjekësit i luste që të sillen çuditshëm dhe të shikojnë se çfarë do të ndodhë. Horowitz i propozonte miqve që të fotografohen me kokën e futur në frigorifer dhe imazhin ta quajnë 24153903.

Kjo ide i erdhi në kokë kur një miku të sëmurë i propozoi që ta fusë kokën në frigorifer. Sa i përket numrit, ka qenë një kombinim i numrit serik të frigoriferëve dhe pakos me ushqim të ngrirë që gjendej brenda frigoriferit.

/Telegrafi/