A do vaksinohet nëse zgjidhet si personalitet?/ Përgjigjet Berisha - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

27/02/2021 23:32

A do vaksinohet nëse zgjidhet si personalitet?/ Përgjigjet Berisha

Shqiperi

Gazeta Express

27/02/2021 23:32

Ish-kryeminsitri Sali Berisha, i pyetur se a do ta bënte vaksinën nëse do të zgjidhjej si personalitet, tha në mënyrë absolute jo.

Berisha theksoi se në radhë të prë duhet të vaksinohen mjekët, gazetarët, policët dhe më pas të gjitha grupmoshat e tjera.

“Është një tragjikomedi e turpshme kjo që ndodh me vaksinën. Çfarë bëri Rama ai lidhi kontratëtn me Pfizer për një sasi të vogël, dhe ditën që ndodhi skandali i Nusretit tërhoqi 900 doza dhe Pfizer desh grisi kontratën. Rama mori 900 doza, po çfarë bëri me këtë, ai dënoi me vdekje një mjek.

Pa asnjë diskutim vaksinën duhet ta bëjnë, mjekë, infermierë, sanitarë dhe punonjë stë tjerë të shëndetësisë. Pa diskutim pas tyre janë mediat, mësuesit dhe policët. Sali Berisha do ta bëjë kur të fillojë grupmosha e 76-vjeçarëve dhe të vijë dita e 15 tetorit, ky ëhstë rregulli”, u shpreh Berisha.