9 vjeçari Ditrin Selmani ju mahnitë me dijen që posedon - ja çfarë thotë për AIDS - Gazeta Express

9 vjeçari Ditrin Selmani ju mahnitë me dijen që posedon – ja çfarë thotë për AIDS

Ballina

Gazeta Express

08/12/2019 20:34

 Vetëm 9 vjet ka dhe është aq i shkathët në shkencë sa që dija e tij është jashtëzakonisht e lart, në veçanti për shkencat ekzakte.

Është në klasën e katërt dhe ai i formulon testet për nxënësit e klasës së 6’të dhe 7’të.

Mësuesit e tij janë të mahnitur me dijen qe posedon Ditrin Selmani nga Prishtina.

n’Kosove Show – eshte vetem 9 vjeç nga Prishtina shikojeni çfarë aftesi ka

null