800 parashutistë hidhen nga “Herkuli” - Gazeta Express
string(35) "800-parashutiste-hidhen-nga-herkuli"

Gazeta Express

01/12/2022 19:48

800 parashutistë hidhen nga “Herkuli”

Gazeta Express

01/12/2022 19:48

Parashutistë amerikanë, gjermanë dhe italianë kanë kryer një stërvitje të përbashkët në veri të Italisë.

800 parashutistë të NATO-s realizuan disa hedhje nga “Herkuli” amerikan.

Lexo Edhe:

Stërvitje të tilla të përbashkëta të parashutistëve bëjnë të mundur familjarizimin e tyre me aleatët.