8 arsye për të pasur fëmijë kur jeni më e vjetër - Gazeta Express
string(48) "8-arsye-per-te-pasur-femije-kur-jeni-me-e-vjeter"

8 arsye për të pasur fëmijë kur jeni më e vjetër

Fun

Gazeta Express

23/09/2022 22:43

Fëmijët janë një shtesë e madhe për jetën e një personi pavarësisht çdo moshe.

Megjithatë, edhe pse shumica e jetës së njerëzve është e zënë, kostoja e jetesës bëhet më e lartë dhe mundësitë e karrierës për gratë janë çdo herë e më shumë në dispozicion – një numër i caktuar prej nesh ka zgjedhur për të pasur fëmijë më vonë.

Lexo Edhe:

Por, ka arsye të vlefshme për këtë gjë, duke qenë një nënë më në moshë mund të jetë vendimi më i mirë që keni marrë ndonjëherë.

Ja pse:

I keni përfunduar të gjitha festat e netëve të vona.

Keni një karrierë të vendosur.

E keni hapur rrethin tuaj shoqëror.

Nuk jeni i vetëm.

Jeni më i relaksuar.

Më i pjekur.

Gjërat më të bukura vijnë tek ata që presin.

Fëmijët tuaj nuk duhet të presin derisa të bëheni 60 vjeçar/e për të trashëguar pasurinë.