‘7Arte në rrota’ - Gazeta Express
string(14) "7arte-ne-rrota"

‘7Arte në rrota’

Arte

Gazeta Express

19/09/2023 16:04

‘7Arte në rrota’ është qendër kulturore në lëvizje, e cila do të ofroj aktivitete kulturore dhe edukative ne zonat rurale të Mitrovicës dhe jo vetëm.

E këtë program e filluam dje me fëmijët e lagjes Tuneli i Parë. Fëmijët u angazhuan në lojëra të ndryshme, krijimtari artistike dhe shfaqje filmash me tema mjedisore. Ata shprehën kreativitetin e tyre nëpërmjet pikturave dhe skicave të mrekullueshme, duke përdorur ngjyrat më të bukura të natyrës për të sjellë në jetë peisazhet e tyre të preferuara.

Lexo Edhe:

Shumë shpejt edhe në zonat tjera të qytetit me aktivitete të ndryshme.

Ky aktivitet është mbështetur nga MKRS dhe UNDP.