"70 tanë ditën a? Qiti vetë", grafite kundër shtypjes ndaj grave në Vushtrri - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

29/07/2021 23:46

“70 tanë ditën a? Qiti vetë”, grafite kundër shtypjes ndaj grave në Vushtrri

Lajme

Gazeta Express

29/07/2021 23:46

Grupi “Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist” sonte ka zhvilluar një aksion në qytetin e Vushtrrisë.

Ata kanë vendosur disa mbishkrime nëpër mure të qytetit kundër dhunës sistematike ndaj vajzave dhe grave.

Lexo Edhe:

“Sonte aktivistet nga qyteti i Vushtrrisë̈ bashkë me Kolektivin për Mendim dhe Veprim Feminist mbushën muret e qytetit me mbishkrime feministe të cilat shpërfaqin dhunën sistemike ndaj vajzave dhe grave”, thuhet në postimin e këtij grupi në Facebook.