7 rregullat e arta të të ushqyerit të shëndetshëm - Gazeta Express
string(49) "7-rregullat-e-arta-te-te-ushqyerit-te-shendetshem"

Ushqimi/Dieta

Gazeta Express

21/07/2023 20:03

7 rregullat e arta të të ushqyerit të shëndetshëm

Ushqimi/Dieta

Gazeta Express

21/07/2023 20:03

Keni vendosur të ushqeheni më shëndetshëm dhe të jetoni më mirë? Vendim i madh!

Është gjithmonë një ide e mirë të merrni jetën tuaj në duart tuaja dhe të merrni vendime më të mira për shëndetin tuaj fizik dhe mendor. Zakonet tuaja reflektohen edhe te partneri dhe familja juaj.

Lexo Edhe:

Një dietë e shëndetshme luan një rol të madh në realizimin e këtyre vendimeve.

Ka informacione të panumërta rreth ushqimit të shëndetshëm rreth jush, shumë prej të cilave janë kundërproduktive. Ka shumë mendime kontradiktore për atë se çfarë duhet të përmbajë një dietë e shëndetshme, ndaj ka ardhur koha që të ndajmë mitet nga e vërteta.

Eksperti i temave Dr. Anthony Balduzzi ndan 7 rregullat e tij të arta të të ushqyerit të shëndetshëm që vlejnë për këdo, pavarësisht nëse jeni në një dietë keto, vegane ose me bazë kafshësh.

Mos harroni, dieta më e shëndetshme është ajo që është e qëndrueshme për një afat të gjatë.