7 cilësitë e mira që burrat kërkojnë tek gratë - Gazeta Express
string(46) "7-cilesite-e-mira-qe-burrat-kerkojne-tek-grate"

Fun

Gazeta Express

31/05/2023 23:21

7 cilësitë e mira që burrat kërkojnë tek gratë

Fun

Gazeta Express

31/05/2023 23:21

Burrat kërkojnë cilësi të caktuara tek një grua dhe ato nuk janë aq sipërfaqësore sa besojmë ne.

Shumica e tyre nuk kërkojnë një model super si të dashur, por preferojnë të kenë një grua të ndershme, me këmbë në tokë, të pajtueshme dhe të respektueshme pranë tyre. Gratë, nga ana tjetër, duan të kenë gjithmonë një njeri të sinqertë krahë vetes.

Lexo Edhe:

Një grua e sigurt

Besimi është një nga atributet më të admiruara të djemve. Ata duan një vajzë që është e sigurt për veten dhe për çdo gjë që ajo bën, transmenton lajmi.net.

Jo shumë materialiste

Mos shkoni pas gjërave ekstravagante gjatë gjithë kohës. Asnjëherë mos kërkoni dhurata të shtrenjta apo trajtime luksoze, as mos u kërkoni atyre që t’ju marrin në vende të shtrenjta për darkë. Jepini atij ndjenjën se prania e tij është gjëja më e rëndësishme për ju.

Jini mbështetës

Një burrë gjithmonë kërkon një grua që të kujdeset për të dhe ta mbështesë atë.

Jini të interesuar për sport

Është një fakt i vërtetuar se pothuajse të gjithë njerëzit janë sportistë. Mundohuni të jeni të interesuar për sportin e tij të preferuar. Ju do të keni një temë interesante për të diskutuar.

Ji ekspresive

Meshkujt si vajzat i shprehin ndjenjat e tyre, dëshirat e tyre dhe nuk kanë frikë t’i tregojnë se çfarë duan prej tyre.

Ji e besueshme

Gjithkush dëshiron një person të besuar si një partner në jetë. Nëse një njeri nuk mund të të besojë, si mund të mendojë për ty si gjysma e tij më e mirë?

Jepini atij hapësirat e tij

Ky është atributi më i rëndësishëm. Nëse doni të jeni vajza e përkryer që po kërkon, atëherë duhet të mësoni t’i jepni hapësirë. Gjithkush ka nevojë për hapësirë ​​personale dhe kohë për të shpenzuar vetëm. Duke i dhënë asaj hapësirën dhe kohën që meriton për vete, ajo përfundimisht do ta bëjë marrëdhënien tuaj më të fortë.