6 përparësitë e stinës së dimrit - Gazeta Express
string(32) "6-perparesite-e-stines-se-dimrit"

Keshilla Mjekësore

Gazeta Express

22/12/2022 21:47

6 përparësitë e stinës së dimrit

Keshilla Mjekësore

Gazeta Express

22/12/2022 21:47

Moti i ftohtë mund të jenë një shqetësim për disa, por për shumë të tjerë, mund të ofrojë një mundësi unike për të përjetuar diçka të re

Disa njerëz e shijojnë dimrin duke u lënë anash ngarkesat e verës dhe vapës që ajo sjell.

Lexo Edhe:

Gjashtë nga përparësitë që mund të përfitoni gjatë stinës së dimrit janë si në vijim:

1. Moti i ftohtë ofron një shans për të pushuar nga vapa dhe për t’u kujdesur për shëndetin tonë.

2. Problemet shëndetësore të disa njerëzve shtohen gjatë verës, ndërsa dimri i ndihmon ata në këtë aspekt.

3. Moti i ftohtë djeg më shumë kalori.

4. Moti i ftohtë e bën më të lehtë të biesh në gjumë.

5. Shumica e njerëzve në mot të ftohtë e shijojnë më shumë natyrën.

6. Gjatë stinës së dimrit, njerëzit konsumojnë më shumë fruta dhe perime.