56-vjeçari që merret me ndërtimin e koshave dhe koteceve - Gazeta Express

56-vjeçari që merret me ndërtimin e koshave dhe koteceve

Gazeta Express

26/11/2020 12:59

Dita nuk po i del që të përfundojë punët e përditshme prej zdrukthëtari. Errësira e zë pothuajse çdo ditë duke punuar. Kjo sepse, 56-vjeçi Azem Rashiti nga fshati Petrovë i Shtimes është në përfundim të sezonit për ndërtimin e koshave.

Gazetare: Albulena Demaku

Këtë punë Rashiti dhe familja e ti e praktikojnë që nga viti 1982.

Punën më të madhe e ndan me djalin e tij. Mirëpo, gjatë sezonit për ndërtim të koshave ai sigurohet që të marrë edhe punëtorë të tjerë.