171 kundërvajtje në komunikacion, 48 për tejkalim të shpejtësisë - Gazeta Express

171 kundërvajtje në komunikacion, 48 për tejkalim të shpejtësisë

Ballina

Gazeta Express

19/09/2021 10:45

Ministria e Brendshme dje (18.09.2021) ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara në fushën e trafikut.

Gjithsej janë shqiptuar 171 në territorin e qytetit të Shkupit, nga të cilat 48 gjoba janë dhënë për tejkalim të shpejtësisë, 15 për vozitje pa patentë shofer, 25 për vozitje nën ndikimin e alkoolit, shtatë për probleme teknike dhe të paregjistruar.

Lexo Edhe:

9 masa janë vendosur për përdorimin e telefonit celular, 3 për kalimin e dritës së kuqe, 13 për një shofer fillestar, 31 për parkim të paligjshëm.

Nga MPB thonë se kontrollet e intensifikuara në trafik do të vazhdojnë edhe në periudhën e ardhshme.