15 transformime të pabesueshme tek njerëzit që ndryshuan stilin e jetesës - Gazeta Express

15 transformime të pabesueshme tek njerëzit që ndryshuan stilin e jetesës

Fun

Gazeta Express

13/01/2022 11:20

Çelësi i një trupi të shëndetshëm padyshim është përmirësimi i stilit të jetesës.

Ndryshimet e mira të stilit të jetesës ka të ngjarë të çojnë në një fizik më të ndritshëm dhe më të shëndetshëm, shkruan “Bright Side”, transmeton Gazeta Express.

Lexo Edhe:

Këtu mund të përfshihet zëvendësimi i ushqimit të shpejtë me ushqim të shëndetshëm, stërvitja e rregullt apo fillimi i marrjes me një sport të ri.

Bright Side”, ka sjellë 15 shembuj të personave që kanë arritur sukses pas ndryshimit të stilit të jetesës.

1. “Kam hipur në një slitë për herë të parë në më shumë se një dekadë dhe jam shumë më i lumtur.”

2. “Mos u dorëzoni kurrë, miq! 
Nëse unë mund ta bëj, ju mund ta bëni.”

3. “Edhe pak për të bërë, por jam shumë i kënaqur me përparimin e deritanishëm!”

4. “Ndonjëherë, unë nuk e njoh asnjë version të vetes.”

5. “Të ndryshoj jetën time një ditë në një kohë me mësimin, ngritjen dhe ushqimin”.

6. “Deficit i kalorive, stërvitje me peshë, të ngrënit mirë, kardio dhe ecje”

7. “Pas shumë vitesh punë të palodhur për të gjetur dietën dhe stërvitjen e duhur. 
Boksi ishte një ndihmë e jashtëzakonshme në udhëtimin tim.”

8. Është një Krishtlindje e Gëzuar, me të vërtetë!

9. “Vështirë se e njoh veten”.

10. “Jam vërtet krenare për veten”.

11. Kështu duket disiplina dhe vendosmëria.

12. “Ndihem si një person krejt i ri.”

13. “Besojini procesit.”

14. “Fytyra fiton pas 4 vitesh punë me veten. Unë nuk mund ta njoh as veten time të vjetër.”

15. “2 vjet dhe më në fund arrita qëllimin tim.”