13.261 raste aktive me Koronavirus në vend - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

19/09/2021 10:39

13.261 raste aktive me Koronavirus në vend

Ballina

Gazeta Express

19/09/2021 10:39

Sipas raportit të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë në vena aktualisht ka 13.261 raste aktive me coronavirus, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Më shumë raste aktive ka në qytetet Shkup-5.869, Tetova-1.057, Kumanova-948, Ohri-663 dhe Struga-662.

Lexo Edhe:

Më pak raste aktive me coronavirus ka në Dojran-4, Demir Kapi-4, Pehçevë-12 dhe Demir Hisar-15.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 186.549, numri i pacientëve të shëruar është 166.851, numri i vdekjeve është 6.437.