114 çifte i dhanë fund martesës vetëm gjatë prillit në Kosovë - Gazeta Express
string(61) "114-cifte-i-dhane-fund-marteses-vetem-gjate-prillit-ne-kosove"

Lajme

Gazeta Express

17/06/2024 16:48

114 çifte i dhanë fund martesës vetëm gjatë prillit në Kosovë

Lajme

Gazeta Express

17/06/2024 16:48

Numri i shkurorëzimeve është rritur viteve të fundit në Kosovë.

Vetëm gjatë muajit prill të këtij viti 114 çifte i kanë dhënë fund martesës së tyre. Të dhëna këto të publikuara nga Agjencia e Statistikave të Kosovës.

Lexo Edhe:

Por nuk pati vetëm shkurorëzime, pasi që shumë çifte gjatë këtij muaji kurorëzuan dashurinë e tyre.

Sipas të dhënave të ASK -së vetëm gjatë muajit prill janë regjistruar gjithsej 1 mijë e 466 kurorëzime.

Në muajin Prill 2024 janë regjistruar gjithsej 1 466 kurorëzime (brenda dhe jashtë Kosovës), kurse shkurorëzime të ndodhura në Kosovë janë regjistruar 114 raste”, thuhet në raportin e ASK- së.