10 thënie të veçanta nga Julia Roberts - Gazeta Express
string(38) "10-thenie-te-vecanta-nga-julia-roberts"

Yjet

Gazeta Express

15/05/2024 23:02

10 thënie të veçanta nga Julia Roberts

Yjet

Gazeta Express

15/05/2024 23:02

Julia Roberts, ikona e njohur e Hollywood-it ka lënë gjurmë të pashlyeshme në botë jo vetëm për aftësitë e saj të jashtëzakonshme në aktrim por dhe për njohuritë e saj të thella mbi jetën!

Pavarësisht nëse ka të bëjë me çështjet e dashurisë, vetëvlerësimit apo ndjekjes së ëndrrave, fjalët e Roberts kanë fuqinë për të na inkurajuar dhe sfiduar për të jetuar jetën tonë më së miri.

Lexo Edhe:

1-Mos prisni për momentin perfekt. Merrni momentin dhe bëjeni atë perfekt!

2-Ndiqni ëndrrat tuaja, jo ankthet tuaja.

3-Vlera juaj nuk ulet bazuar në paaftësinë e dikujt për të parë vlerën tuaj.

4-Unë besoj se dy njerëz janë të lidhur në zemër dhe nuk ka rëndësi çfarë bëni, kush jeni dhe ku jetoni. Nuk ka barriera nëse dy njerëz janë destinuar të jenë bashkë.

5-Sa më shumë të rritesh, aq më e brishtë e kupton se është jeta. Mendoj se ky është një motiv i mirë për t’u ngritur nga shtrati i gëzuar çdo ditë.

6-Mirësia është aksesori më i mirë.

7-Akti i thjeshtë për të bërë dikë të lumtur është dhurata më e bukur që mund të bësh.

8-Unë e dua jetën time, por jo gjithçka në të. Ka shumë gjëra që mund të përmirësohen.

9-Nuk duhet të jesh i famshëm. Thjesht duhet të bësh nënën dhe babain tënd krenar për ty!

10-Buzëqeshja në fytyrën time nuk do të thotë se jeta ime është perfekte. Do të thotë se e vlerësoj çfarë kam dhe me çfarë më ka bekuar Zoti.