10 arsye që çojnë në dështim në punë - Gazeta Express
string(36) "10-arsye-qe-cojne-ne-deshtim-ne-pune"

10 arsye që çojnë në dështim në punë

Fun

Gazeta Express

21/07/2023 22:41

Çuarja deri në fund e një projekti nuk është gjithmonë një sipërmarrje e lehtë. Nuk janë të pakta rastet kur ai na mbetet në dorë, pa qenë në gjendje ta çojmë deri në fund.

Por cilat janë shkaqet që na sabotojnë nga brenda në detyrën tonë?

Jeni të varur nga e-mail juaj që në të shumtën e rasteve vetëm ju shpërqendron.

Nuk thoni kurrë jo, edhe pse jeni të mbingarkuar me punë.

Nuk keni hapësirë bashkëpunimi.

Edhe nëse ju e keni mbaruar pjesën që ju është caktuar për një projekt të caktuar, ju nuk mund të vazhdoni në fazën tjetër sepse personi përgjegjës për të nuk është dhe nuk ju ka lënë asnjë nga materialet e nevojshme.

Nuk jeni të sigurt.

Jeni të varur nga kërkimi në internet.

Punoni pa afate të përcaktuara, që është një prej gjërave më të këqija sepse kështu ju mund ta zvarrisni një punë për një kohë shumë të gjatë.