1˗7 gusht, Java Botërore e Ushqyerjes me Gji - Gazeta Express
string(48) "1%cb%977-gusht-java-boterore-e-ushqyerjes-me-gji"

Shneta

Gazeta Express

04/08/2022 12:25

1˗7 gusht, Java Botërore e Ushqyerjes me Gji

Shneta

Gazeta Express

04/08/2022 12:25

“Ushqyerje me gji për një shëndet më të mirë global”, është slogani i OBSH dhe UNICEF të cilat synojnë të nxitin dhe promovojnë qasjen e grave ndaj këshillimit të kualifikuar për ushqyerjen me gji.

Qumështi i gjirit është alternativa më e mirë për të ushqyer foshnjat gjatë vitit të parë të jetës e më tej.

Lexo Edhe:

Nëpërmjet tij foshnjat marrin gjithë elementët e nevojshëm ushqimor për mirërritjen dhe zhvillimin dhe për më tepër antitrupat mbrojtëse ndaj infeksioneve të ndryshme.

Ushqyerja me gji mbetet çelësi i sigurt për një shëndet të mirë të foshnjës në vazhdimësi.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten

#JavaBotëroreeUshqyerjesme