​Zeka: VV-ja ka dhënë paralajmërime, dëshiron luftë civile - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

27/05/2020 7:22

​Zeka: VV-ja ka dhënë paralajmërime, dëshiron luftë civile

Lajme

Gazeta Express

27/05/2020 7:22

Ish-deputeti Milaim Zeka ka thënë se vetë fakti që kryeministri në detyrë, Albin Kurti, dhe drejtues të tjerë të Lëvizjes Vetëvendosje nuk kanë qenë të qartë nëse do ta pranojnë vendimin e Gjykatës Kushtetuese, por edhe ushtrimet ushtarake që po i mbajnë në kohën e pandemisë nëpër sheshe, janë simptoma që duan ta dërgojnë vendin në një luftë civile.

“Nëse kryeministri i vendit e dinë që kujt iu ka drejtuar kërcënimi, nuk jam supermen, as Burdushi nëse e kanë një mend apo me mahi”, tha Zeka.

Ai tha se nuk dëshiron që fëmijët të shohin dhunën që ka ndodhur më herët në protesta.