Vendimi i ERE për 800 KWh botohet në fletoren zyrtare, a është rritur çmimi i energjisë?

Ndonëse Kryeministri Edi Rama ka njoftuar disa ditë më parë se nuk do kemi rritje të çmimit të energjisë për abonentët familjarë në muajin tetor, në fletoren zyrtare është botuar akti i Entit të Rregullator të Energjisë për fashën mbi 800 kWh dhe mban datën 30 shtator 2022. Sipas vendimit, kjo fashë ka filluar zbatimin … Continue reading Vendimi i ERE për 800 KWh botohet në fletoren zyrtare, a është rritur çmimi i energjisë?