“Territorialja”, Yuri Kim takon deputetët e PD-së

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, do të takohet do të takohet me deputetë të PD, në kuadër të Reformes Territoriale. Bashkë me Kim do të jetë edhe diplomatja e BE-së, Christiane Hohmann, ai i Italisë, Fabricio Buçi, i Gjermanisë, Peter Zingraf dhe përfaqësues të OSBE-së. Mësohet se takimi do të mbahet në orën … Continue reading “Territorialja”, Yuri Kim takon deputetët e PD-së