Shqipëria zgjidhet anëtare e përkohshme e Këshillit të Sigurimit në OKB, për herë të parë pas 65 vitesh anëtarësim

Shqipëria zgjidhet anëtare e përkohshme e Këshillit të Sigurimit OKB për vitin 2022-2023. Lajmi është bërë i ditur nga Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme. Mësohet se në votim morën pjesë 190 vende, ndërsa vendi ynë u mbeshtet nga 175 vende anetare të OKB. Zgjedhja në Këshillin e Sigurimit, për herë të parë pas … Continue reading Shqipëria zgjidhet anëtare e përkohshme e Këshillit të Sigurimit në OKB, për herë të parë pas 65 vitesh anëtarësim