Samiti i BE në Tiranë, rrugët që bllokohen nga sot në orën 14:00

Policia e Shtetit ka vendosur që të bllokojë 17 akse rrugore duke nisur nga dita e sotme me qëllim garantimin e rendit dhe sigurisë për samitin e Bashkimit Evropian me Ballkanin Perëndimor do të mbahet në Tiranë ditën e nesërme (6 dhjetor). Bllokimi i rrugëve nis që sot në orën 14:00 me 5 akset rrugore … Continue reading Samiti i BE në Tiranë, rrugët që bllokohen nga sot në orën 14:00