Rrëfyen krime tronditëse, vëllezërit Beqiraj kërkojnë statusin e të penduarit të drejtësisë

Dy vëllezërit Indrit dhe Gentian Beqiraj ditën e sotme kanë kërkuar statusin e të penduarit të drejtësisë dhe kanë kërkuar që familja e tyre të merret në mbrojtje dhe se do të bashkëpunojnë me drejtësinë për të zbardhur disa porosi për vrasje me pagesë. Lexo edhe: “Kevini na tha të hiqnim qafe Hasanbelliun”, vëllezërit Beqiraj: … Continue reading Rrëfyen krime tronditëse, vëllezërit Beqiraj kërkojnë statusin e të penduarit të drejtësisë