Rama vizitë në Turqi, takohet me Erdogan! Çfarë i bëri bashkë

Kryeministri Edi Rama ndodhet për një vizitë në Turqi ku ka marrë pjesë në TRT World Forum, një platformë që mbledh çdo vit në Stamboll politikëbërës e vendimmarrës të lartë. Fotot nga takimi dhe forumi i ka ndarë në rrjete sociale vetë kryeministri Rama. Në foto Rama shfaqet pranë presidentit turk Erdogan, teksa shkruan se … Continue reading Rama vizitë në Turqi, takohet me Erdogan! Çfarë i bëri bashkë