Përplasje mes banorëve të Bënçës dhe firmës për rrugën, Tare në komisariat

Ditën e sotme banorët e Bënçës në Tepelenë janë përplasur fizikisht me përfaqësuesit e firmës që po ndërton rrugën që e lidh zonën me Kurveleshin. ABC sjell pamjet e momentit të konfrontimit. Auron Tare, përfaqësues të firmës dhe banorë të zonës kanë përfunduar në komisariatin e policisë së Tepelenës. Mësohet se konflikti me firmën ka … Continue reading Përplasje mes banorëve të Bënçës dhe firmës për rrugën, Tare në komisariat