Nën moderimin e Florian Binajt dhe Arilena Aras, nis emisioni investigativ “Piranjat” në ABC dhe T7

Gjithçka është gati tashmë dhe “Piranjat” e ABC pritet të futen në aksion. Emisioni investigativ “Piranjat” ka përfunduar të gjitha përgatitjet dhe pritet që të fillojë së transmetuari të martën e ardhshme në ABC. Studioit janë gati, moderatorët, gazetarët dhe teknikët po ashtu. Me drejtues Florian Binon dhe Arilena Aran, “Piranjat” pritet të frikësojnë çdokënd … Continue reading Nën moderimin e Florian Binajt dhe Arilena Aras, nis emisioni investigativ “Piranjat” në ABC dhe T7