“Menduam se ndodhi tërmet…Shefin nuk e njoha nga lëndimet”, Express sjell rrëfimet nga shpërthimi në Ferizaj

Shpërthimi i papritur i bombolës së gazit që përmbante 25 litra, e vendosur në kuzhinën e restorantit “Steak House” në Ferizaj, ka lënë dhjetëra persona të lënduar si dhe ka shkaktuar dëme të mëdha materiale. Zjarri i shkaktuar i detyroi njerëzit që për një moment të dilnin nga aty, duke lënë mbi tavolinë telefonat, xhaketat … Continue reading “Menduam se ndodhi tërmet…Shefin nuk e njoha nga lëndimet”, Express sjell rrëfimet nga shpërthimi në Ferizaj