Haki Abazi nuk shkon në Kuvend, lë të kuptohet për probleme mes tij dhe “lidershipit”

Deputeti i Lëvizjes Vetëvëndosje, Haki Abazi nuk ka marrë pjesë në seancën e sotme të Kuvendit. Abazi përmes një postimi në Facebook tha se kjo është hera e parë që nuk ka marrë pjesë në një seancë të Kuvendit që nga zgjedhja e tij si deputet. Abazi tha se ka një sër faktorësh që e … Continue reading Haki Abazi nuk shkon në Kuvend, lë të kuptohet për probleme mes tij dhe “lidershipit”