EMRAT/ Kush janë kokat e “Plumbit të artë” ende në kërkim?

“Plumbi i Artë” është operacioni i cili akoma nuk ka një finale pasi dhe shumë emra të dalë nga dëshmitë e Nuredin Dumanit, janë të lirë. Emrat e 12 personave të shpallur në kërkim nga SPAK, janë të njohur jo vetëm për policinë, por edhe për publikun pasi janë të implikuar në ngjarje të bujshme … Continue reading EMRAT/ Kush janë kokat e “Plumbit të artë” ende në kërkim?