Duda Balje u takua me Myftiun Tërnava për disa projektligje, Melihate Tërmkolli kërkon arrestimin e saj: A ka shtet këtu

Ish-deputetja Melihate Tërmkolli ka bërë thirrje që të arrestohet deputetja Duda Balje, pas takimit që ka zhvilluar me Kryetarin e Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiun Naim Tërnava, lidhur me Projektligjin për Fertilizimin e Asistuar Mjekësor dhe projektligjin që mundëson martesat e së njëjtës gjini. Sipas Tërmkollit, kjo është shkelje flagrante e Kushtetutës dhe se deputetët … Continue reading Duda Balje u takua me Myftiun Tërnava për disa projektligje, Melihate Tërmkolli kërkon arrestimin e saj: A ka shtet këtu