Detaje nga trafiku i klandestinëve: Grupi në Itali drejtohej nga dy vëllezër me identitete të rreme

Policia shqiptare dhe ajo italiane kanë mbajtur sot një konferencë të përbashkët në lidhje me operacionin e gjerë Shqipëri-Itali-Greqi ku u goditën 4 grupe kriminale për trafikim të klandestinëve kundrejt shumave që varionin deri në 10 mijë euro. Në konferencën e përbashkët, autoritetet italiane bënë të ditur se në shtetin fqinj vepronin dy grupe kriminale. Ai në … Continue reading Detaje nga trafiku i klandestinëve: Grupi në Itali drejtohej nga dy vëllezër me identitete të rreme