Albin Kurti thotë se do vaksinojnë me vaksinën anti-Covid 60% të popullatës

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti në një lidhje direkte në Facebook në shpalosjen e programit qeverisës, pak para zgjedhjeve të 14 shkurtit. Ai, ndër të tjera, në programin politik shëndetësor në rast të udhëheqjes së shtetit nga subjekti politik Vetëvendosje, ka përfshirë vaksinimin e 60% të popullatës, si dhe përmirësim të cilësisë së infrastrukturës … Continue reading Albin Kurti thotë se do vaksinojnë me vaksinën anti-Covid 60% të popullatës