A ka lidhje tërmeti në Shqipëri me atë në Turqi? Përgjigjet sizmiologu

Lëkundjet e tërmetit që janë ndjerë sot në Shqipëri kanë krijuar panik te qytetarët nisur dhe nga situata e krijuar në Turqi. Sizmiologu Rrapo Ormeni, u shpreh se këto janë tërmete të zakonshme për Shqipërinë dhe se nuk kanë lidhje me tërmetet që kanë rënë në shtetin turk. “Janë tërmete të zakonshme që bien në … Continue reading A ka lidhje tërmeti në Shqipëri me atë në Turqi? Përgjigjet sizmiologu