ZZAP vjen me ‘Gasolina’ - Gazeta Express

ZZAP vjen me ‘Gasolina’

Rozë

Gazeta Express

06/04/2019 20:09

Producenti i njohur i kompanisë muzikore, On Records, Zappi, ka vendosur që të realizojë projektin e tij të parë muzikor si artist.

Kënga titullohet ‘Gasolina’ dhe sapo është lansuar në Youtube

Ky projekt është finalizuar edhe me videoklip nga FilmNation, madje ai shfaqet shumë ndryshe nga klipet e tjera që jemi mësuar të shohim nga artistët.