Zogjve duhet t’u jepet vëmendja e duhur - Gazeta Express

Zogjve duhet t’u jepet vëmendja e duhur

Fun

Gazeta Express

22/05/2019 16:00

Krahas akuariumit me peshq që mban në ambientin ku punon, Xhevdet Abazi nga Fushë-Kosova, kujdeset të mbajë edhe disa lloje zogjsh, duke treguar kështu kujdes dhe përkushtim të madh.

Ai këshillon që pas përzgjedhjes që bëni, të kujdeseni që zogjtë t’i ushqeni me masën dhe ushqimin përkatës dhe t’ua jepni atyre vëmendjen tuaj.

#gjesi: Zogjve duhet t’u jepet vëmendja e duhur