Kthehu lart

Ja si i vlerëson Fatmir Gashi kundërkandidatët e tij (video)

Ja si i vlerëson Fatmir Gashi kundërkandidatët e tij (video) GazetaExpress

Vlerësim prej lideri të vërtetë​ ka treguar për kundërkandidatët e tij në garën e Pejës, Fatmir Gashi i AAK-së.

Gazmend Muhaxheri, Sabiha Shala, Bashkim Nurboja, Reshat Nurboja dhe Eneida Kelmendi në llupën e Fatmir Gashit.

Ndiqeni videon e shkurtë

    Data: 11 Tetor 2017 15:41
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera