Zëvendëskryeministri Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

12/06/2019 12:41

Zëvendëskryeministri Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

Ballina

Gazeta Express

12/06/2019 12:41

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e  Administratës dhe Shoqërisë informatike.

“BDI është partia e vetme në Maqedoninë e Veriut e cila me vendim të kryesisë ka kërkuar hetim për të gjithë funksionarët e saj që nga viti 2002 e këndej. Dhe kjo është marrë si rezultat të një lufte speciale që po bëhet ndaj BDI-së në forma të ndryshme”, tha Bujar Osmani.