Zekiri sërish ‘godet’ Xhaferin dhe Veljanovskin: Po fshehin raportet e shërbimeve sekrete


Gazeta Express
14 Maj 2019 20:35

Komisioni për mbikëqyrjen e punës së Drejtorisë për kundërzbulim dhe Agjencisë për zbulim ende nuk ka shqyrtuar raportet e këtyre dy drejtorive për vitin 2018.

Anëtari i komisioni Muhamed Zekiri thotë se raportet e dy drejtorive në mes të muajit mars kanë arritur te kryetari i komisionit Trajko Veljanovski dhe kryetari i kuvendit Talat Xhaferi.

Ai i fajësoi këta dy të fundit se nuk po thirrin seancën e komisionit dhe se në mënyrë të paligjshme po i mbajnë raportet dhe nuk po u shpërndajnë anëtarëve të komisionit.

Nuk e dimë se çka fshihet pas kësaj, Kryetar i Komisionit është Ttrajko Veljanovski që i përket opozitës dhe opozita nuk dëshiron të shqyrtohen raportet e shërbimeve sekrete. Në vend se ata të insistojnë të bëhet kjo punë ata nuk e thirrin seancë. Kemi tentuar disa herë që të jemi në kontakt unë dhe kolegët e mi që jemi anëtarë, me Trajko Veljanovskin për ta pyetur pse nuk e thirr seancën, nuk kemi arritur ta kontaktojmë. Kemi vërë me dijeni edhe kryetarin e parlamentit i cili e ka raportin dhe nuk na shpërndanë. Ai ka drejtë nëse Veljanovski nuk e thirr seancën, ai vet si kryetar parlamenti ta thirre mirëpo një gjë e tillë nuk ndodh”, deklaroi Muhamed Zekiri nga LSDM.

Te fundit


Kthehu lart