Zbulohen skica të shtëpive publike ku sulltanët e Turqisë argëtoheshin deri në degjenerim


Gazeta Express
9 Shtator 2019 10:22

Haremi ishte një fenomen dhe një shërbim i përhapur në të gjithë Lindjen e Mesme por ishte një privilegj vetëm për shtresat më të larta të shoqërisë së vendeve Islame.

“Mapo.al” sjell këto piktura që sjellin thuajse të gjallë momentet e argëtimit deri në harbim e degjenerim të atyre që frekuentonin haremet, por dhe të kurtizaneve që punonin brenda tyre për të dëfryes sulltanët e pashallarët e kohës.

Te fundit


Kthehu lart