Zaev për Gruesvkin: Askush nuk mund t’i shmanget dënimit - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

07/11/2019 11:27

Zaev për Gruesvkin: Askush nuk mund t’i shmanget dënimit

Ballina

Gazeta Express

07/11/2019 11:27

Kryeministri Zoran Zaev ka deklaruar sot se askush nuk mundet përjetë t’i shmanget drejtësisë, sipas tij herët a vonë gjithsecili që ka shkelur ligjet dhe ka bërë ndonjë vepër penale do të ulet në bankën e të akuzuarve.

“Askush nuk mund t’i shmanget dënimit, përfshi edhe Nikolla Gruevskin”, deklaroi Zoran Zaev